Nieuws

Look van de maand November - Winter Blues

Look van de maand November - Winter blues

Hoe snel werd de herfst winter?
Een plotselinge omslag van koud en grijs weer buiten, vooral na een spectaculair warme zomer, kan onze stemming beïnvloeden en de winter blues veroorzaken! Het is echter ook de tijd van het jaar waarin we meer dan ooit (mogen) genieten van de warmte en comfort in huis.
De look van deze maand staat in het teken van genieten van lekker binnen blijven. Haal de warme dekens en dikke winterpantoffels tevoorschijn. Pak een warm kopje thee, ga lekker op de bank liggen en verjaag je winter blues met een knus interieur in je eigen cocon van warmte en comfort. In deze winter-geïnspireerde look is onze nieuwste dim-out Trench FR te zien. Deze is niet alleen geweldig om daglicht tegen te houden, maar werkt ook isolerend om de warmte binnen te houden.

Kleurpalet:

Onze stylisten hebben gekozen voor een kleurconcept dat is geïnspireerd op de ‘winter blues’; zachte en koude blauwtinten gecombineerd met warme aardetinten om een perfect winters kleurpalet te creëren.

LOTM-NOV-2022-RGB mid.jpg

Gordijnen isoleren

Gordijnen, vooral gestructureerde stoffen zoals fluweel, wolmix en volumineuze mengsels, hebben isolerende eigenschappen waardoor warmteverlies door de ramen wordt voorkomen. Speciale stoffen zoals dim-outs die zwaarder zijn dan andere gordijnen, houden ook de warmte vast. Een gordijn voeren is een goede manier om het gordijn niet alleen te beschermen tegen zonlicht, maar ook om de isolerende eigenschappen daarvan te vergroten.


Rondeafbeeldingen-LOTMOKT2022-3.png

Rondeafbeeldingen-LOTMOKT2022-2.png

Weg met de winter blues

Weg met de winter blues door je oude interieur in te ruilen voor warmte en gezelligheid. Tijdens seizoenswisselingen, vooral in de winter, helpt een nieuwe look om je stemming te verbeteren. Voeg warmte toe in je interieur door middel van accessoires zoals kaarsen en lampen om zo
veel mogelijk warm licht te creëren. Grote, dikke tapijten zorgen voor een knus interieur om deze winter comfortabel door te brengen. Tot slot, vergeet niet om winterse bloemen en planten toe te voegen aan je interieur, die zorgen altijd voor een goede sfeer.

Lichtere kleuren

Naarmate het buiten donkerder wordt, fleuren lichtere kleuren de kamer op. Vooral in combinatie met het warme licht van lampen of een open haard. Ga voor koelere tinten op grotere oppervlakken en voeg hier warme accenten aan toe om een gastvrije, aangename sfeer te creëren.

Rondeafbeeldingen-LOTMOKT2022-1.png