Nieuws

Look van de maand Mei - GLOW

Glow


Deze maand hoeven we niet ver te gaan om ons te laten inspireren. Onze nieuwe collectie GLOW geeft precies aan waarnaar we op zoek zijn: een warme, chique look met eenvoudige, verfijnde elegantie. Bij de GLOW-collectie draait alles om het samenspel van licht, textuur en kleuren in de stoffen. Onze nieuwe kamerhoge zijdelook DAHLIA is in deze look te zien in een moderne leefkeuken met een chique en luxe uitstraling.

Kleurpalet

De kleur goud staat centraal in deze look. De kleur combineert en versterkt mooi de rijke aardetinten van de rest van de ruimte. Door het samenspel van licht op het kleurenthema in deze keuken, heeft deze look een warme gloed. Vooral het gordijn DAHLIA maakt de keuken tot hét hoogtepunt van dit huis.

5. MEI -2023 - LOTM - DAHLIA GLOW.jpg

Let it GLOW

Met de GLOW collectie is een serie van rijk gestructureerde stoffen beschikbaar in prachtige kleuren om warme, uitnodigende interieurs te creëren. Of het nu gaat om lichtere kleuren of rijke, donkere kleuren, deze collectie biedt prachtige textuur- en kleurcombinatiemogelijkheden om schitterende luxe stijlen te creëren. Velours, luxe chenille en texturen zijn geweldige stoffen om het “GLOW”- effect in een interieur te creëren.

Rondeafbeeldingen-LOTMMEI2023-let it glow.png

Rondeafbeeldingen-LOTMMEI2023-combining gold.png

Goud combineren

Goud is een tijdloze kleur die in interieurs in de mode blijft en biedt vele kleurpaletten om mee te werken. Goud combineert goed met aardetinten zoals beige, bruin en taupe om een geraffineerde, chique sfeer te creëren. Accessoires van metaal en glas reflecteren de kleur en zijn daarom een goede aanvulling voor de totale look. In de avonden geeft sfeerverlichting de ruimte een warme gloed.

Leefkeuken

Steeds meer moderne huizen hebben een keuken als centrale leefruimte die opgaat in de rest van de ruimte, waardoor het een onderdeel van de woonkamer wordt. Het stileren van de woonkamer met de keuken samen is belangrijk. Stileer de brede ramen met kamerhoge stoffen van vloer tot aan plafond om de ruimte hoger te laten lijken en geef jezelf de keuze hoeveel daglicht je binnenlaat. Kies een patroon of textuur die combineert met de rest van de kamer zodat de leefkeuken een onderdeel van je interieurstatement wordt.

Rondeafbeeldingen-LOTMMEI2023-living kitchen.png