Nieuws

Look van de maand januari - Duurzame Essentials

Allereerst een heel GELUKKIG NIEUWJAAR! We kijken uit naar een gloednieuw jaar samen met jullie.

Deze maand staat onze look in het teken van duurzaamheid als een belangrijk onderwerp voor interieurdecoratie. De nieuwe look is gemaakt met onze nieuwe stoffen Sering en Axium FR. Beide stoffen zijn gemaakt met gerecyclede garens. De setting bestaat uit een natuurlijke, eenvoudige interieurstijl met een minimalistische benadering in decoratie. Dit in combinatie met natuurlijke elementen zoals klei, hout en planten.

Sering is een linnenlook in-between uit onze Essentials collectie. Deze stof past perfect bij de meerkleurige, vlekvrije, FR bouclé meubelstof Axium uit onze EASY & SAFE collectie.

Kleurenpalet:

In dit kleurenpalet staan aardetinten centraal. De zanderige beige, bruine en grijze tonen tegenover een crèmekleurige achterkant creëren een eenvoudige, elegante harmonie.


-2022 - LOTM - JAN ESSENTIALS BY KOBE SERING EN AXIUM RGB.jpg

Kies voor duurzaamheid

Duurzaam materiaalgebruik blijft een belangrijk aandachtspunt voor ons allemaal. Ga voor hoogwaardige producten die duurzaam zijn; duurzaam ingekocht en met een kleinere ecologische voetafdruk. Onze KOBE stoffen worden geproduceerd met gerecycled materiaal en via milieuvriendelijke processen. Ze dragen niet alleen bij aan onze inspanningen voor een duurzame toekomst, maar creëren ook stijlvolle interieurstatements.


3. Symbolen.png

1. styling.png

Natuurlijke elegantie

Decoratie draagt bij aan de persoonlijkheid van de ruimte. Natuurlijke materialen zoals teruggewonnen hout, klei en natuurlijke planten zijn goed voor deze look, smaakvol op een eenvoudige, verfijnde manier.


Blijf energie-efficiënt en kosten besparend

Maak gebruik van het natuurlijke daglicht door elegante vitrages toe te passen. Hiermee kun je licht filteren en biedt het tegelijkertijd privacy. Vele stoffen, waaronder dicht geweven gesloten gordijnen, velours, chenilles en dimouts, hebben hoge isolerende eigenschappen. Hierdoor zijn deze stoffen als gordijn perfect om energie en kosten te besparen. Onze sterke, duurzame meubelstoffen zijn gemaakt met de focus op intensief gebruik in een druk huishouden of in commerciële ruimtes. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De juiste keuze is om je interieur te stylen met duurzame producten die een lage ecologische voetafdruk hebben, energie besparen en lang meegaan.


2. Reflection.png