Nieuws

Look van de maand februari - Hotel Chique

Deze maand hebben onze stylisten een slaapkamer in de stijl Hotel Chique gecreëerd. De look is geïnspireerd op de terugkerende trend om slaapkamers thuis steeds meer in een hotel vibe te stylen. We brengen bijna één derde van ons leven in bed door, dus waarom zouden we dat niet in stijl doen en onszelf op een vakantiegevoel trakteren? Comfort en luxe staan centraal in deze look, met rijke velours, chique accessoires en stijlvolle accenten. De producten in deze look zijn onze kamerhoge velours AZORA FR en onze nieuwe EASY & SAFE vlekvrije FR-meubelstof AKILA FR.

Kleurpalet

Onze stylisten hebben gekozen voor sterke, statement kleuren. Rijke bordeaux en diepe olijfgroene tinten worden gecombineerd met een zachte oud roze kleur. Om een warme, luxe sfeer te creëren vullen rosé gouden en terra-kleurige tinten dit palet aan.

LOTM FEB 2023 RGB MID.jpg

Comfort voorop, altijd

Doe nooit concessies aan comfort voor stijl. Comfort is de grootste luxe. Concentreer je eerst op de meest comfortabele indeling voor je bed en meubels. Zodra de indeling staat kan je je eigen persoonlijke stijl toevoegen. Je kan voor inspiratie altijd online kijken naar hotelkamers of laat je deskundig adviseren bij uw lokale Kobe verkooppunt.

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2023 comfort voorop.png

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2023 rijke, warme kleuren en stof.png

Rijke, warme kleuren en stof

Rijke, warme kleuren creëren een luxe uitstraling die een kamer meteen karakter geven. Rijke velours zijn geweldig om een chique look te creëren. Mix texturen en patronen rondom één centrale kleur om een sterk statement te maken. Zorg voor de juiste sfeerverlichting om het gewenste effect van de kleuren te krijgen. Kobe’s dim-outs en velours zijn perfect voor gordijnen, ze blokkeren het daglicht en tegelijkertijd dragen ze bij aan de look van je interieur.

Accentmuren, accessoires en meer

Niets vertaald de stijl hotel-chique meer dan het gebruik van een accentmuur. Of het nu gaat om een laagje verf als accentkleur, een opvallende wandbekleding of lambrisering, een accentmuur vormt de perfecte achtergrond om een stijlvolle slaapkamer te creëren. Verwen jezelf met een rijke look met hoofdbord, dekbedden, spreien en kussens. Creëer een kleur- en textuurcombinatie met Kobe’s eenvoudig te combineren stofcollecties. Zachte tapijten en metallic accenten in accessoires brengen deze look tot een geheel.

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2023 accentmuren.png